top of page

Hiša Podlog sprejeta v prestižno NVO Akademijo Erste Fundacije

Updated: Feb 2




V Hiši Podlog / Kulturni rezidenci Podlog pod Bohorjem z velikim veseljem sporočamo, da smo kot zavod neprofitnega imena prepričali strokovno žirijo prestižne NVO Akademije avstrijske fundacije ERSTE in dunajske univerze za ekonomske in poslovne vede.

V Hiši Podlog smo veseli za prepoznanje naše iniciative in dosedanjega dela, ter se veselimo prihodnjih aktivnosti s katerimi bomo lahko še uspešneje gradili našo zgodbo v Podlogu pod Bohorjem.

Matic Gajsek, direktor zavoda


O NVO Akademiji fundacije Erste

NVO Akademija fundacije Erste je bila ustanovljena v letu 2013 s strani fundacije ERSTE in dunajske Ekonomske in poslovne univerze (Vienna University of Economics and Business), z namenom krepitve sektorja nevladnih organizacij in civilne družbe v Centralni in Jugovzhodni Evropi.

NVO Akademija stremi k razvoju in diseminaciji znanj in veščin, ki so relavantne za trajnostni razvoj in implementacijo projektov znotraj sfere neprofitnih organizacij. V sklopu številnih izobraževalnih programov odličnosti za predstavnike organizacij, NVO Akademija ne le krepi, ampak prispeva tudi k trans-nacionalnem povezovanju sektorjev in predstavnikov. Od ustanovitve v letu 2013 je NVO Akademija priložnost dodatnega izpopolnjevanje in razvoja omogočila več kot 520. organizacijam iz 14. držav Centralne in Jugovzhodne Evrope.

bottom of page